🎥 | Lazio mag dankzij frommelgoal 3 minuten hopen op comeback, Gomez poeiert die hoop aan gort

Ziggo Sport

Martijn Baars • 00:20, 01-10-2020 / Laatste Update: 23:19, 05-01-2024

Wat is het ontzettend genieten van Lazio Roma-Atalanta! Na de 0-3 stand met rust ging het in de 2e helft gewoon vrolijk door. Lazio scoorde via Felipe Caicedo de 1-3 en hoopte op een comeback zoals vorig jaar. Toen kwam Lazio tegen Atalanta ook terug van een 3-0 achterstand.

Maar die hoop duurde welgeteld 3 minuten. In de eerstvolgende aanval van Atalanta was het aan de andere kant ook meteen raak. Alejandro 'Papu' Gomez poeierde keihard raak voor de 1-4!

Had je trouwens die heerlijke goal van Hans Hateboer al gezien? Check 'm dan hier nog even, echt een aanrader!