Lazio wint met enorme cijfers, Hoedt en De Vrij scoren

EPA

Brian Vesseur • 19:32, 07-05-2017 / Laatste Update: 21:07, 12-12-2023

Lazio heeft de fans in de thuiswedstrijd tegen Sampdoria vermaakt. De ploeg van trainer Simone Inzaghi scoorde liefst zeven keer: 7-3. Bij rust was de stand al 5-1.

De Nederlandse verdedigers Wesley Hoedt en Stefan de Vrij scoorden in de eerste helft allebei. Hoedt zorgde in de 36ste minuut voor de 3-1 en De Vrij was kort voor de pauze verantwoordelijk voor het vijfde doelpunt van de thuisploeg.

Zekerheid voor Lazio

Door de zege lijkt de vierde plaats in de Italiaanse voetbalcompetitie een zekerheid. Lazio heeft, met nog drie speelronden te gaan, vijf punten voorsprong op nummer vijf Atalanta.

Clubtopscorer Ciro Immobile scoorde twee keer voor Lazio. Bij Sampdoria was Fabio Quagliarella tweemaal trefzeker. De uitploeg speelde al vanaf de 18e minuut met een man minder na rood voor Milan Skriniar