Lazio wint bij rentree De Vrij uit van Sampdoria

Trevor Wagener • 00:14, 11-12-2016 / Laatste Update: 20:17, 05-01-2024

Stefan de Vrij heeft zijn rentree in de basis bij Lazio opgeluisterd met een overwinning. De ploeg uit de Italiaanse hoofdstad won in Genua met 2-1 van Sampdoria, dankzij doelpunten in de laatste 5 minuten voor rust van Sergej Milinkovic-Savic en Marco Parolo. Vlak voor tijd deed de thuisclub iets terug via Patrik Schick.

De Vrij had ruim 6 weken aan de kant gestaan met een breuk in een middenvoetsbeentje. De Nederlandse verdediger keerde vorige week voor de stadsderby tegen AS Roma terug in de selectie, maar bleef in Rome de hele wedstrijd op de bank. Hij zag zijn ploeg met 2-0 verliezen.

Enige Nederlander

Tegen Sampdoria vierde de oud-Feyenoorder een geslaagde rentree. Wesley Hoedt en Ricardo Kishna bleven op de bank bij Lazio, dat voorlopig op de 4e plek staat in de Serie A, 5 punten achter Juventus. De koploper treft zondag stadgenoot Torino.

#SerieA #SampLazio 1-2 FT!

Espugnato il Ferraris, bravi ragazzi: sempre #ForzaLazio ⚪️🔵👏 pic.twitter.com/HXQZacfvZm