Lewandowski redt Bayern en staat op ongekend doelpuntengemiddelde dit seizoen

BSR Agency

admin • 23:45, 21-02-2020 / Laatste Update: 10:05, 07-01-2024

Robert Lewandowski is ondertussen 31, maar de sleet zit er bij de Poolse spits zeker nog niet op. De nummer 9 van Bayern München legt dit seizoen de ene na de andere bal in het mandje. Niet alleen in de Bundesliga, maar ook in de DFB Pokal en in de Champions League. Hij redde zijn ploeg van een gelijkspel tegen hekkensluiter Paderborn en staat nu in 3 competities op een gemiddelde van '1 op 1', of beter.

Na 75 minuten voetballen stond Bayern München met 2-2 gelijk tegen Paderborn. Deels kwam dat door deze blunder van Manuel Neuer. Maar als je Robert Lewandowski in je team hebt, kun je als keeper je wel een foutje veroorloven. In de 88e minuut maakte 'Lewa' de 3-2 (zijn 2e van de avond) en dat betekende zijn 25e competitiedoelpunt in 23 wedstrijden.

Wondercijfers in alle competities

In het Duitse bekertoernooi heeft de Pool 3 goals achter zijn naam staan met 3 gespeelde wedstrijden. Zijn cijfers in de Champions League zijn helemaal indrukwekkend: 10 goals in 5 duels.