Liverpool duidelijk de sterkste in Merseyside-derby

BSR Agency

admin • 00:32, 05-12-2019 / Laatste Update: 10:21, 07-01-2024

In een galavoorstelling op Anfield heeft Liverpool woensdagavond 3 punten overgehouden aan de altijd sensationele Merseyside-derby. Met maar liefst 7 doelpunten stond na 90 minuten een eindstand van 5-2 op het scorebord. Sadio Mané ontpopte zich tot de grote man aan de kant van de thuisploeg.

De Senegalees was met 2 prachtige assists en 1 goal ontzettend belangrijk voor zijn ploeg. Vooral de assist op Origi bij de 1-0 was van grote schoonheid!

Spectaculaire 1e helft

Na 1 helft spelen was de stand al 4-2. Divock Origi, Xherdan Shaqiri en Sadio Mané scoorden namens de thuisploeg. Michael Keane en Richarlison deden dat namens Everton.

De 2e helft was een stuk rustiger dan de 1e. Er werd nog 1 doelpunt gescoord door onze landgenoot Georginio Wijnaldum. Na 90 minuten liet hij het net voor de 5e keer bollen woensdagavond.

Van Dijk

Virgil van Dijk, die in Parijs in de spotlights stond, kreeg voor de wedstrijd steun van de Liverpool-fans. Die vonden dat hun stoere verdediger de Gouden Bal verdient.