Liverpool legt Arsenal over de knie en blijft zonder puntverlies in de PL (video's)

BSR Soccrates

admin • 22:32, 24-08-2019 / Laatste Update: 10:25, 08-01-2024

Liverpool heeft in eigen huis gewonnen van Arsenal! De ploeg van Jürgen Klopp had Arsenal in de houdgreep en creëerde de meeste kansen. In de slotfase kregen de fans Arsenal nog wel wat te juichen, maar spannend werd het niet meer. Liverpool boekt een dikke overwinning op Arsenal met 3-1.

Vlak voor rust werd de score geopend door Joël Matip! Hij kopte een corner van Trent Alexander-Arnold tegen de touwen.

Tekst loopt door onder de video.

Salah zorgt voor veilige voorsprong

Kort na rust maakte Mohamed Salah het 2e doelpunt van de avond. De Egyptische sterspeler van Anfield mocht in de 49e minuut vanaf 11 meter aanleggen nadat er een overtreding op hem was begaan. Hij hield zijn zenuwen in bedwang en schoot de bal feilloos in de bovenhoek!

Slechts 10 minuutjes later scoorde Salah alweer! Deze keer zette hij even de turbo aan en stak hij op topsnelheid de hele helft van Arsenal over om vervolgens ook nog keurig af te ronden.

Liverpool incasseert tegendoelpunt

Gelukkig voor Arsenal bleef het daar wel bij. De Gunners konden zelfs nog wat terugdoen, maar de 3-1 van Lucas Torreira Di Pascua kwam in de 85e minuut te laat om er nog een spannende slotfase van te maken.