Liverpool wint met dikke cijfers van Bournemouth, Salah wéér trefzeker

REUTERS

Brian Vesseur • 20:30, 17-12-2017 / Laatste Update: 10:11, 15-01-2024

Liverpool staat door een 0-4 overwinning op AFC Bournemouth weer 4e in de Premier League. In de eerste helft scoorden The Reds al 3 keer.

Liverpool domineerde voor rust. Philippe Coutinho scoorde na twintig minuten de 0-1 en 6 minuten later verdubbelde Dejan Lovren de score. Mohamed Salah besliste voor rust al het duel door één minuut voor het einde van de eerste helft de derde treffer namens Liverpool te maken. Het is zijn 14e doelpunt in de Premier League. Roberto Firmino bepaalde in de tweede helft de eindstand op 0-4.

Wijnaldum

Georginio Wijnaldum speelde de hele wedstrijd namens Liverpool. Door de overwinning stijgt Liverpool weer naar de vierde plek op de ranglijst, met 34 punten. Dat zijn er liefst 18 minder dan koploper Manchester City. Chelsea, dat derde staat, heeft 4 punten meer dan de ploeg van trainer Jürgen Klopp.