Liverpool wint mede dankzij goal Wijnaldum van Burnley

Brian Vesseur • 19:58, 12-03-2017 / Laatste Update: 06:30, 08-01-2024

Een spannende pot in Liverpool zondagmiddag tussen Liverpool en Burnley. De thuisploeg won met 2-1, nadat de bezoekers al na 7 minuten op voorsprong waren gekomen.

Ashley Barnes was de man die Burnley al vroeg op voorsprong schoot. Georginio Wijnaldum zorgde in de extra tijd van de eerste helft voor de gelijkmaker. Emre Can zorgde na een uur spelen voor de bevrijdende 2-1 met een schot van buiten het strafschopgebied. Het laatste doelpunt van Liverpool van buiten de 16 dateert uit 2016, destijds ook door het been van Can.

Stand

Liverpool staat door de overwinning 4e in de Premier League. Maar die plek behoort natuurlijk aan Arsenal toe, dat momenteel 5e staat. The Gunners hebben nog een wedstrijd tegoed en kunnen bij winst weer over Liverpool heen. Burnley staat op plek 12.