Luka Modric en Gareth Bale keren met blessures terug bij Real Madrid

14 oktober 2019

Getty Images

Real Madrid krijgt Luka Modric en Gareth Bale geblesseerd terug na de interlandperiode. De 2 spelers van de 'Koninklijke' liepen beiden een blessure op in de slotfase van de onderlinge EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kroatië en Wales in Cardiff (1-1).


Modric strompelde het veld af na een duel met Harry Wilson, waarvoor hij geel kreeg van scheidsrechter Björn Kuipers. Bale had last van zijn linkerkuit. Aangezien bondscoach Ryan Giggs al 3 keer had gewisseld, moest Bale wel op het veld blijven staan.

Politieagent
Kuipers had 8 gele kaarten nodig om het harde duel in goede banen te leiden. Vlak voor rust, in de aanloop naar de gelijkmaker van Bale, raakte de Kroatische middenvelder Mateo Kovacic geblesseerd. De speler van Chelsea moest zich laten vervangen.

Programma
Bij Wales viel Ethan Ampadu, door Chelsea uitgeleend aan RB Leipzig, aan het begin van de 2e helft uit. Real Madrid, de koploper in Spanje, speelt zaterdag tegen Real Mallorca. De week daarop staan een duel met Galatasaray in de Champions League en de 'Clásico' tegen Barcelona op het programma.