Het lukt weer niet bij Fenerbahçe: Chery wint met Kayserispor na rode kaart Soldado

Brian Vesseur • 21:32, 08-02-2019 / Laatste Update: 19:36, 12-12-2023

Fenerbahçe staat op de 13e plek in de Turkse Süper Lig. Na 21 wedstrijden heeft het 23 punten, doordat het vrijdagavond weer niet wist te winnen. Op bezoek bij Kayserispor - waar Tjaronn Chery speelt - werd het 1-0.

Kayserispor staat nu 1 plek boven de Turkse topclub, met 2 punten meer. Eigenlijk had de thuisploeg vrijdagavond over Fener heen moeten klappen, want de bezoekers kregen vlak voor rust een rode kaart. Het was Roberto Soldado die voor de thee al kon gaan douchen. Uiteindelijk wist de ploeg pas in de slotfase te scoren, via Artem Kravetz. De assist kwam van de voet van de 30-jarige Chery.

Ferdi Kadioglu bleef 90 minuten op de bank bij Fenerbahçe. De afgelopen weken ging het steeds beter bij de ploeg. De laatste 2 competitiewedstrijden werden zelfs gewonnen.