Lyon boekt dikke overwinning en houdt 2e plek

REUTERS

Brian Vesseur • 21:25, 06-05-2018 / Laatste Update: 14:21, 12-12-2023

Olympique Lyon blijft op de 2e plek staan in de Franse Ligue 1. De ploeg won namelijk met 3-0 van Troyes. Bertrand Traoré was goed voor 2 treffers. Het was alweer de 8e zege op rij in de competitie voor Lyon.

Lyon leidde bij de rust al met 2-0 door 2 treffers van Traoré (ex-Ajax en ex-Vitesse). Memphis Depay, de laatste maanden uitstekend in vorm, vervulde deze keer geen hoofdrol. Hij werd in de 77e minuut gewisseld. Maxwell Cornet zorgde als invaller in de 88e minuut voor de eindstand. Kenny Tete bleef bij de thuisclub op de bank.

AS Monaco

Met nog 2 wedstrijden te spelen, heeft Lyon vier punten meer dan AS Monaco. De onttroonde kampioen kan bij winst zondagavond in de uitwedstrijd tegen SM Caen de achterstand terugbrengen tot 1 punt.