Maguire niet tevreden over samenwerking met Martínez: ‘Zitten niet op dezelfde golflengte’

8 augustus 2022

Getty

Het seizoen van Manchester United is zoals zo vaak de afgelopen jaren niet goed begonnen. Bij het debuut in de Premier League van trainer Erik ten Hag werd er in eigen huis met 1-2 verloren van Brighton. Verdediger Harry Maguire was ook nog niet echt te spreken over die andere debutant, die naast hem in de verdediging stond.


Maguire zegt tegenover de camera's van Sky Sports dat er nog wel wat werk aan de winkel is om de samenwerking tussen hem en Lisandro Martínez soepeler te laten verlopen. "We hebben nog niet veel samengespeeld en in de openingsfase zaten we nog niet op dezelfde golflengte. De samenwerking tussen 2 verdedigers moet je opbouwen en dat zal straks alleen maar beter gaan." Dat heeft Maguire goed gezien. Bij de openingsgoal van de bezoekers werd Pascal Gross compleet over het hoofd gezien. Die kon heel eenvoudig de bal tegen de touwen werken.

Lees ook: Engelse media meedogenloos na ‘horrorstart’ Erik ten Hag: ‘Al het optimisme uit de voorbereiding stopte’

Open deur
De duurste verdediger aller tijden baalt van de slechte competitiestart van The Red Devils. "Je kan nog zo'n goede voorbereiding hebben, maar een 0-2 achterstand bij rust is het slechtst denkbare scenario. Het was niet goed genoeg. Dit is een slechte start", trapt Maguire nog maar even een open deur in.