Man United heeft 2 pingels nodig voor winst op West Ham (video)

admin • 22:49, 13-04-2019 / Laatste Update: 12:17, 12-12-2023

Voor Manchester United waren 2 penalty's van Paul Pogba nodig om zaterdagavond met 2-1 West Ham United te winnen. Daardoor staan de Red Devils nog steeds dicht bij de top 4 in Engeland.

United gaf, met de 2e CL-wedstrijd tegen Barça in zicht, een groot aantal spelers rust (en daarmee waren ze vandaag niet de enige). Marcus Rashford was 1 van de 5 spelers die niet in de basis stonden.

Penalty 1

Nog geen 20 minuten na de aftrap scoorde Pogba de 1e United-penalty, nadat Robert Snodgrass een lichte overtreding op Juan Mata maakte. Vlak na de rust kwam West Ham op 1-1 door een doelpunt van Anderson.

Penalty 2

United, dat moest winnen om zicht te houden op een Champions League plekje voor volgend seizoen, kreeg 20 minuten voor tijd nog een penalty om weer op voorsprong te komen. Weer was het Paul Pogba, de man in vorm, die de overtreding van Fredericks op Martial met een goal bestrafte.