📸 | City-back João Cancelo vecht terug bij laffe overval: ‘Dit is wat er dan gebeurt’

31 december 2021

Action Images via Reuters

Wat een nieuws rondom Manchester City-back João Cancelo! Hij is donderdag aangevallen door 4 overvallers. Zij slaagden erin om de Portugees te beroven van zijn sieraden en hem achter te laten met wonden in zijn gezicht.


De 27-jarige international van Portugal, die op beide flanken uit de voeten kan, deelde zijn verhaal aan zijn 2,1 miljoen volgers op Instagram. "Helaas werd ik aangevallen door 4 lafaards die me pijn deden en probeerden mijn familie pijn te doen. Wanneer je weerstand toont en probeert je familie en eigendom te beschermen, is dat blijkbaar wat er gebeurt."

Overval Cancelo
Cancelo's verhaal werd nog gekker. "De 4 overvallers zijn erin geslaagd om al mijn sieraden mee te nemen en mijn gezicht in deze staat achter te laten", zegt Cancelo, die duidelijk hard op zijn rechteroog en zijn slaap is geraakt.

Cancelo zit vol frustratie en ongeloof na de laffe aanval. "Ik weet niet hoe er mensen bestaan met zulke manieren. Het belangrijkste voor mij is mijn familie en gelukkig zijn zij in orde. Na zoveel tegenslagen in mijn leven, is dit gewoon een van de volgende obstakels die ik zal overwinnen. Stevig en sterk, zoals altijd", sluit hij zijn bericht af.

Cancelo tegen Arsenal
Manchester City komt op nieuwjaarsdag weer in actie, als de ploeg van Pep Guardiola om 13.30 uur de uitwedstrijd bij Arsenal in Londen speelt. De kans is aanwezig dat Cancelo die wedstrijd aan zich voorbij moet laten gaan om te herstellen van de verwondingen aan zijn gezicht.