🎥 | Manchester United maakt voor het eerst in jáááren weer 5 PL-goals op Old Trafford

4 juli 2020

Manchester United is sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson eigenlijk niet meer echt de topclub geweest die het onder de leiding van de Schot wel altijd was. Tegen Bournemouth scoorde United 5 keer. Helaas was er natuurlijk geen fan in het stadion om deze bijna historische 5-2 overwinning te aanschouwen.


Om terug te gaan naar de laatste competitiewedstrijd waarin Manchester United minimaal 5 keer thuis scoorde, komen we helemaal in 2011 uit! Toen werd Arsenal met 8-2 van de mat geveegd.

Fernandes was de man die met een lekkere vrije trap een einde aan het wachten op dat 5e PL-doelpunt op Old Trafford maakte.
United voor rust op voorsprong
United moest wel even op scherp worden gezet voor het doelpunten begon te maken. Junior Stanislas zette Bournemouth in de 16e minuut op 0-1. Vervolgens zorgden Mason Greenwood, Marcus Rashford en Anthony Martial zorgden voor rust nog voor de voorsprong van de thuisploeg.

1-12-13-1Josua King bracht in de 49e minuut vanaf 11 meter de spanning weer terug in de wedstrijd, maar Mason Greenwood bouwde de voorsprong weer wat verder uit, voordat Fernandes het 5e doelpunt tegen de touwen joeg.


United blijft hopen op CL
Door de winst op Bournemouth staat Manchester United nu met 55 punten op de 4e plek, 1 punt voor nummer 5 Chelsea, dat zaterdagavond nog in actie komt tegen Watford.