🎥 | Vreemde hoofdrol Aubameyang bij gelijkspel Arsenal

admin • 16:36, 11-01-2020 / Laatste Update: 12:30, 05-01-2024

Arsenal heeft geen aansluiting kunnen vinden bij de subtop in de Premier League. Bij stadsgenoten Crystal Palace kwamen de Londenaren niet verder dan een 1-1.

De ploeg van Mikel Arteta kwam nog wel op voorsprong na een knappe combinatiegoal van Pierre-Emerick Aubameyang. Vlak na rust wist Jordan Ayew de gelijkmaker op het bord te schieten.

Wegwezen

Aubameyang had ook in de 2e helft nog een hoofdrol na een smerige tackle waarbij Max Meyer geblesseerd raakte aan zijn enkel. Na ingrijpen van de VAR werd de aanvaller van Arsenal met rood van het veld gestuurd.

Door het gelijkspel heeft Arsenal na 22 wedstrijden 28 punten en staat het op de 10de plek. Crystal Palace heeft een puntje meer en staat 1 plaats hoger.