🎥 | Mason Mount helpt Chelsea aan overwinning op Fulham, West Ham verslaat Burnley

Trevor Wagener • 22:20, 16-01-2021 / Laatste Update: 23:11, 05-01-2024

Chelsea heeft de uitwedstrijd tegen stadgenoot Fulham net aan gewonnen. Op Craven Cottage werd het 0-1. Een goal van voormalig Vitesse-speler Mason Mount was genoeg.

10 minuten voor tijd schoot Mount raak nadat de bal na een afgeslagen voorzet van Ben Chilwell voor zijn voeten was gekomen. Chelsea speelde de hele 2e helft met een man meer na een directe rode kaart voor Fulham-middenvelder Antonee Robinson, vlak voor rust.

Hakim Ziyech, die kort daarvoor geel kreeg, werd een kwartier voor tijd gewisseld voor Callum Hudson-Odoi. Bij de thuisploeg speelde Kenny Tete de hele wedstrijd. Voor Chelsea, dat van de 10e naar de 7e plaats ging, was het de 1e zege in 4 competitiewedstrijden. De ploeg van trainer Frank Lampard verloor de afgelopen weken in de Premier League van Arsenal (3-1) en Manchester City (1-3) en speelde gelijk tegen Aston Villa (1-1).

Antoniooo

West Ham United pakte een lekkere 3-punter op eigen veld tegen Burnley. Michail Antonio maakte de enige goal van de wedstrijd. Bij Burnley speelde Erik Pieters de hele wedstrijd: