Mbappé en Di Maria spelen met Olympique Marseille

Brian Vesseur • 00:15, 18-03-2019 / Laatste Update: 12:44, 12-12-2023

Paris Saint-Germain won zondag met eigen publiek met 3-1 van Olympique Marseille. Angel di María (2 doelpunten) en Kylian Mbappé waren weer in topvorm en zorgden ervoor dat de Franse titel weer wat dichterbij komt.

Valère Germain zorgde voor de gelijkmaker van Marseille, waarbij Kevin Strootman in de 69e minuut inviel. Hj meldt zich komende week in Zeist voor de interlandperiode met Oranje. Marseille moest vanaf de 62e minuut met 10 man verder na een rode kaart voor doelman Steve Mandanda.

Stand

Paris SG bracht de marge met Lille op 20 punten, ook nog met een wedstrijd minder gespeeld. De runner-up verloor vrijdag met 0-1 van AS Monaco.

Lyon

Nummer 3 Olympique Lyon herstelde zich goed van de uitschakeling in de Champions League. 4 dagen na de zware nederlaag bij Barcelona (5-1) leverde de thuiswedstrijd tegen Montpellier een zege van 3-2 op.

International Memphis Depay bleef bij de thuisploeg op de bank. Verdediger Kenny Tete, die zich komende week eveneens in Zeist meldt, speelde de gehele wedstrijd bij Lyon.