Mbappé moet van de bank komen om PSG aan overwinning te helpen in Le Classique

Brian Vesseur • 23:58, 28-10-2018 / Laatste Update: 17:33, 05-01-2024

Paris Saint-Germain kan gewoon niet stoppen met winnen. De koploper van de Ligue 1 wist ook in Le Classique te winnen. Olympique Marseille werd in een uitduel met 0-2 verslagen.

Kylian Mbappé begon op de bank bij de Parijzenaren. Het jonge supertalent was niet geblesseerd, maar misschien kreeg hij rust. Eric-Maxim Choupo-Moting nam zijn positie over voorin. Na een dik uur werd Mbappé alsnog ingebracht. Om precies te zijn in de 62e minuut, met de score nog op 0-0.

Wat een baas!

Het kostte hem 3 minuten om het openingsdoelpunt te maken. Op snelheid verschalkte Mbappé de verdediging van Olympique Marseille, waarna hij de bal onder doelman Steve Mandanda door schoof. In de 95e minuut maakte Julian Draxler er nog 0-2 van.