Memphis begint seizoen met doelpunt en winst

AFP

admin • 00:46, 10-08-2019 / Laatste Update: 12:44, 07-01-2024

Memphis kent een vliegende start met Olympique Lyon in de Franse Ligue 1. In het 1e duel van het seizoen werd met 3-0 gewonnen in en bij Monaco.

De 1e goal viel al in de 5de minuut en kwam op naam van Moussa Dembélé. Daarna ging het goed mis bij Monaco. De Spanjaard Cesc Fabregas kon na 30 minuten inrukken met rood. Eerst leek hij met een gele prent er goe vanaf te komen, maar de VAR corrigeerde de falende scheidsrechter.

In de 36ste minuut verdubbelde Memphis de voorsprong met een schot van zo'n 30 meter, al dook de nieuwe Monaco-keeper Benjamin Lecomte daar wel hopeloos overheen. Met een fraaie knal van afstand maakte de Franse middenvelder Lucas Tousart er tien minuten voor tijd ook nog 0-3 van voor Lyon. Kenny Tete viel in de 86ste minuut nog in bij Olympique Lyon.