🎥 | Mexicaanse fans roepen massaal om Feyenoord-spits Santiago Giménez: ‘Santi, Santi, Santi!’

27 maart 2023

Santiago Giménez is niet alleen in Rotterdam, maar ook in Mexico razendpopulair. Dat bleek wel weer tijdens de interland van Mexico tegen Jamaica. De Feyenoord-spits bleef op de hele wedstrijd op de bank, maar daar waren de fans het niet mee eens. Zij schreeuwden massaal om een invalbeurt van Giménez.


Giménez speelde eerder deze week de hele wedstrijd tegen Suriname, maar moest tegen Jamaica op de bank beginnen. Toen in de 2e helft Wolverhampton Wanderers-spits Raúl Jiménez bij een 2-2-tussenstand mocht invallen, waren de fans er klaar mee. Ze riepen met duizenden tegelijk om een invalbeurt van de Feyenoorder. Bondscoach Diego Cocca luisterde niet naar de fans en liet Giménez de hele wedstrijd op de bank.

Gimenez miste eerder strafschop
De roep om Giménez is opvallend, want in de wedstrijd tegen Suriname van een paar dagen geleden schoot hij een strafschop hoog over. Het is duidelijk dat die gemiste penalty hem alweer vergeven is door het Mexicaanse publiek.

Andere spelers uitgejouwd
Er was een bijzondere sfeer tijdens de wedstrijd, want de Mexicaanse fans waren niet alleen maar positief over de spelers. Naast de eerder genoemde Jiménez werd zelfs keeper Guillermo Ochoa uitgejouwd. Ook Ajacied Jorge Sánchez kreeg ervan langs van het publiek.