Milan vernedert Bayern met monsterscore (video)

admin • 16:22, 22-07-2017 / Laatste Update: 10:43, 12-12-2023

AC Milan heeft Bayern München in China compleet ingemaakt: 4-0. De Italiaanse club, die deze zomer flink heeft ingekocht aan nieuwe spelers, leidde bij de rust al met 3-0 tegen de Duitse kampioen, die zonder de herstellende Arjen Robben speelde.

Bayern maakte in het oefenduel, onderdeel van de International Champions Cup, een zwakke indruk, terwijl coach Carlo Ancelotti met een op papier sterk elftal aantrad. Hij liet onder anderen Robert Lewandowski, Mats Hummels en Franck Ribéry in de basis beginnen.

Herboren AC Milan komt met 3-0 voor in de eerste helft tegen Bayern München 👀

#fcbacm pic.twitter.com/hqVfWCtPlR

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 22 juli 2017

Allemaal nieuwe spelers

Aanwinst Franck Kessié en talent Patrick Cutrone (2 keer) maakten in de 1e helft de doelpunten voor Milan, waar ook nieuwkomers Ricardo Rodríguez, Hakan Çalhanoglu, André Silva, Lucas Biglia en Leonardo Bonucci speelminuten kregen. Çalhanoglu zette 5 minuten voor tijd de eindstand op het scorebord.