Milan zet monsterscore neer en lijkt zeker van groepsfase

AP

admin • 00:49, 18-08-2017 / Laatste Update: 11:36, 12-12-2023

AC Milan kocht deze zomer goed in en dat werd donderdagavond duidelijk op het veld. De gevallen grootheid toonde tegen Shkendija uit Marcedonië weer een glans van de gloriejaren: 6-0.

André Silva, overgekomen van FC Porto, maakte in de eerste helft een goede beurt bij het thuispubliek. De aanvaller scoorde tweemaal. Ook oudgediende Ricardo Montolivo pikte voor rust een goaltje mee.

En doooorrr

Fabio Borini en Luca Antonelli zorgden ervoor dat het al na zeventig minuten 5-0 stond voor het oppermachtige Milan, dat meer dan dertig (!) schotpogingen ondernam. In de slotfase was Montolivo wederom trefzeker, waardoor het halve dozijn doelpunten werd bereikt.

Over een week staat de return in Macedonië nog op het menu, maar dat duel is waarschijnlijk slechts een formaliteit.