Milik kroont zich wederom tot held van Napoli (video)

admin • 00:37, 18-09-2016 / Laatste Update: 21:48, 12-12-2023

Arek Milik is in topvorm bij Napoli. De van Ajax overgekomen spits was afgelopen dinsdag al erg belangrijk voor zijn ploeg in het Champions League-duel met Dinamo Kiev. Daarin zorgde de Pool met 2 doelpunten voor de 1-2 zege. Zaterdagavond was Milik wederom belangrijk.

In de thuiswedstrijd tegen Bologna kreeg Milik rust en zat hij op de bank. De thuisploeg had het moeilijk en na 60 minuten stond er nog 1-1 op het scorebord. Reden genoeg voor Napoli-trainer Maurizio Sarri om zijn gouden troef in te brengen. En dat werd beloond. Nog geen 10 minuten later zorgde Milik met een subliem lobje voor de 2-1. Weer geen 10 minuten later was het weer raak voor de Pool. Met een harde knal bepaalde hij de eindstand op 3-1.