Misidjan beleeft droomdebuut en schiet 1. FC Nürnberg in blessuretijd naast Werder Bremen

admin • 19:52, 16-09-2018 / Laatste Update: 10:14, 05-01-2024

Virgil Misidjan is zondag van onschatbare waarde gebleken in zijn 1e wedstrijd voor 1. FC Nürnberg. De Nederlander scoorde in de absolute slotfase van de pot tegen Werder Bremen en bezorgde Nürnberg daarmee een punt.

Misidjan begon op de bank bij de bezoekers maar kwam halverwege de 2e helft binnen de lijnen. Lange tijd leek Werder Bremen, waar Davy Klaassen in de basis begon, een 1-0 overwinning op zak te hebben, tot Misidjan in de 92ste minuut gelijkmaakte. Werder Bremen staat nu 7e in de Bundesliga. 1. FC Nürnberg 14e.