Monaco laat PSG niet zomaar gaan in Frankrijk

AFP

admin • 21:11, 21-10-2017 / Laatste Update: 13:01, 08-01-2024

AS Monaco heeft de achterstand op koploper Paris Saint-Germain in ieder geval voor een dag teruggebracht tot 3 punten. De Franse kampioen uit het prinsdom won met 2-0 van SM Caen en herstelde zich daarmee van de thuisnederlaag tegen Besiktas in de Champions League.

De ploeg van coach Leonardo Jardim komt door de zege op 22 punten. PSG gaat zondagavond op bezoek bij Olympique Marseille.

Keita scoort

Bij Monaco, waar Terence Kongolo de hele wedstrijd de bank bleef, maakte Keita Baldé Diao zijn eerste doelpunt van het seizoen. De van Lazio overgenomen aanvaller rondde een snelle aanval in de 21ste minuut koelbloedig af. Radamel Falcao maakte in de 2e helft uit een strafschop de 2-0. Het was alweer het 13e competitiedoelpunt voor de Colombiaanse spits dit seizoen.