Moyes meteen onderuit met West Ham United

admin • 20:15, 19-11-2017 / Laatste Update: 11:58, 08-01-2024

David Moyes heeft zijn eerste wedstrijd als manager van West Ham United verloren. Zijn ploeg verloren in de Londense derby bij Watford met 2-0.

Will Hughes bracht de thuisploeg al na 11 minuten op voorsprong op Vicarage Road in het noorden van Londen. Halverwege de tweede helft verdubbelde de Braziliaanse aanvaller Richarlison de voorsprong voor The Hornets. Het was voor Richarlison, die afgelopen zomer lange tijd naar Ajax leek te verkassen, alweer zijn 5de treffer in de Premier League.

West Ham United blijft door de nederlaag voorlopig 18de in de Premier League. Watford klimt met de extra 3 punten op zak naar de 8ste plaats in de Engelse competitie, maar kan maandagavond weer worden ingehaald door Brighton & Hove Albion.

Silva nieuwe trainer Everton?

Marco Silva, de Portugese trainer van Watford, staat in de belangstelling van Everton. De clubleiding van Watford lijkt echter niet van plan om Silva, die afgelopen zomer pas werd aangesteld, weer te laten vertrekken.

Zwaar programma

West Ham United heeft de komende weken nog veel zware wedstrijden op het programma staan. Komende vrijdag gaan The Hammers op bezoek bij Leicester City. Over anderhalve week gaat West Ham United op bezoek bij Everton, de club waar Moyes van 2003 tot 2014 succesvol was als trainer. Bij zijn laatste 3 clubs (Manchester United, Real Sociedad en Sunderland) werd de 54-jarige Schot steeds binnen een jaar ontslagen.