Napoli juicht! Lazio sloopt AC Milan met 4-0

Brian Vesseur • 23:39, 24-01-2023 / Laatste Update: 02:43, 12-12-2023

Lazio heeft dinsdagavond met liefst 4-0 van AC Milan gewonnen. De grote winnaar van de wedstrijd? Koploper Napoli! Die ploeg staat nu op 12 punten van Milan en op 13 van Lazio. Door het wegvallen van Juventus - dat 15 punten in mindering kreeg - is Napoli nu al dicht bij de landstitel in Italië.

Sergej Milinkovic-Savic maakte na 4 minuten spelen al de 1-0, Mattia Zaccagni zorgde voor rust voor de 2-0. Na de thee zorgden Luis Alberto (uit een penalty) en Felipe Anderson voor de andere 2 doelpunten.

Lazio ruikt nu ook de 2e plek in de competitie, want Milan staat nog maar 1 puntje boven de Romeinen: 38 om 37. Inter en AS Roma staan ook op 37 punten, terwijl Atalanta Bergamo op 35 staat. Juve had er eerst 38, maar staat nu dus op 23. Napoli is koploper met 50 punten.