🎥 | Napoli kan tij ook tegen Fiorentina niet keren en verliest wéér

Trevor Wagener • 23:49, 18-01-2020 / Laatste Update: 05:49, 05-01-2024

Napoli kreeg zaterdagavond dé kans om de hoop op Europees voetbal levend te houden. Door een 0-2 nederlaag tegen Fiorentina zakt de ploeg van Gennaro Gattuso nog verder in de problemen.

Voor Napoli is het de 3e competitienederlaag op rij. Napoli, zonder onder andere de geblesseerde Dries Mertens, keek al na 26 minuten tegen een achterstand aan. Federico Chiesa zette de bezoekers op voorsprong, waarna de net ingevallen Dusan Vlahovic in de 74ste minuut voor de beslissing zorgde.

Mager

In 20 competitiewedstrijden verzamelde Napoli maar 24 punten. Dat is slechts de helft van het aantal punten dat koploper Juventus verzamelde. Fiorentina klimt door de overwinning van de 16e naar de 13e plek in de Serie A, 1 plek plaats onder Napoli.