Napoli wint mede dankzij 2 goals van Milik van Parma

Brian Vesseur • 21:25, 24-02-2019 / Laatste Update: 08:06, 08-01-2024

Arek Milik prikte zondag 2 keer voor Napoli, in de gewonnen wedstrijd tegen Parma. Uiteindelijk werd het 4-0 voor de bezoekers. De ploeg uit Napels staat nu 13 punten achter op de ongeslagen koploper Juventus.

Zijn landgenoot Piotr Zielinski opende in de negentiende minuut de score, waarna Milik 10 minuten voor rust een vrije trap onder de opspringende muur door schoot.

Goaltjesdief

In de tweede helft was de Pool nogmaals trefzeker. Oud-Ajacied Milik voerde zijn totaal dit seizoen op naar 14 doelpunten in de Serie A. Invaller Adam Ounas, in het veld gekomen voor Milik, tekende in de slotfase voor de vierde treffer.

Napoli staat stevig op de tweede plaats in de Serie A. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti heeft 13 punten minder dan koploper Juventus, maar ook een flinke marge ten opzichte van nummer 3 Internazionale.