Nasri de zak na Twitterhack: Kleine Fransman bezoekt ‘verboden’ kliniek in LA

29 december 2016

Photo News
Nasri in problemen na Twitter-hack

Samir Nasri is goed de zak nadat zijn Twitteraccount werd gehackt. Daarop verschenen dinsdagavond berichten dat hij mogelijk doping heeft gebruikt. Volgens de Spaanse krant El Pais doet de antidopingautoriteit daarom onderzoek naar de speler van Sevilla.


Nasri meldde zelf dat zijn account was gehackt. Opvallend waren de foto's die daarvoor verschenen van zijn bezoek aan de kliniek Drip Doctors in LA. Daarop stond Nasri met een vrouwelijke arts. Volgens het onderschrift bij de foto zou de Fransman na de behandeling een wip hebben gemaakt met de vrouw. Hij zou zo een 'volledige seksuele service' hebben gekregen.

Ex
Door dat bericht kreeg Nasri een hoop boze reacties. Onder meer zijn ex, Anara Atanas, was boos. Aan het eind van de avond waren alle tweets weer weg. Volgens El Pais laat de Spaanse antidopingautoriteit het er alleen niet bij zitten, omdat de behandeling bij de Amerikaanse kliniek mogelijk in strijd is met de dopingreglementen. "Alleen het feit dat een atleet zo'n kliniek bezoekt, is al verdacht'', laten bronnen weten.