Negental Lille met El Ghazi onderuit tegen Bordeaux

Proshots

admin • 23:38, 25-02-2017 / Laatste Update: 00:38, 08-01-2024

Lille OSC heeft zaterdagavond punten laten liggen in de Franse Ligue 1. De ploeg van Anwar El Ghazi, oud-speler van Ajax, verloor thuis met 3-2 van Girondins Bordeaux. Ricardo Kishna bleef de hele wedstrijd op de bank bij de thuisploeg.

Lille op voorsprong

Bordeaux stond bij rust met 1-0 voor door een treffer van Valentin Vada. Een door Nicolas de Preville benutte penalty betekende de 1-1 en Eder zorgde voor de voorsprong voor Lille.

Rood en Nederlands tintje

Toch wist de Noord-Franse ploeg met een Nederlands tintje niet te winnen. Adam Ounas bracht Bordeaux in de 78ste minuut weer op gelijke hoogte. Vlak daarna moest Lille met 10 man verder na een 2e gele kaart voor Julian Palmieri. Ounas bezorgde daarna de bezoekers de zege. In de blessuretijd verloor Lille nog een speler toen Rio Mavuba rood kreeg.

Lille staat nu 14e. Bordeaux doet het een stuk beter en staat op de 5e plek.