Newcastle gooit na veilige voorsprong poort dicht tegen Burnley (video)

admin • 00:03, 27-02-2019 / Laatste Update: 05:14, 07-01-2024

Newcastle United heeft dinsdagavond de zogenoemde zakelijke overwinning gepakt tegen Burnley. Na een 2-0 voorsprong in de 1e helft stopte de thuisploeg met voetballen.

Ook met stormram Crouch binnen de lijnen kon Burnley geen schade aanrichten. The Clarets klopten daarvoor veel te laat op de deur.

Goals

Na 25 minuten maakte Fabian Schär de 1e goal. Vlak voor rust maakte Sean Longstaff de 2e. In de 2e helft moest Burnley het spel maken, maar dat ging ze niet goed af. Waar ze tegen Tottenham (2-1) nog konden loeren op de counter, konden ze in Newcastle geen kansen creëren.

Premier League

Newcastle heeft weer eens belangrijke punten binnen. Met deze overwinning staan ze op een voorlopig veilige 13e plaats. Burnley staat 2 plekken lager. Aan hun reeks van 8 potjes zonder overwinning komt nu een einde.