Neymar komt dikke week te laat voor eerste training bij Paris Saint-Germain

15 juli 2019

Imago Sport

Héhé, daar hij is eindelijk weer in Parijs: Neymar. De Braziliaanse superster kwam een dikke week te laat opdagen voor z'n 1ste training bij Paris Saint-Germain. Eigenlijk zou Neymar vorige week alweer moeten verschijnen, maar hij was nergens te bekennen.


De duurste voetballer ter wereld landde vanochtend in de Franse hoofdstad en ging daarna direct door naar het trainingscomplex van PSG, het Camp des Loges. Daar wacht Neymar ongetwijfeld een stevig gesprek met de clubleiding.

Transfer in de maak?
De 27-jarige aanvaller had zich eigenlijk vorige week al moeten melden. Hij kwam echter niet opdagen bij de 1ste training, tot grote woede van de clubleiding. Neymar, die inmiddels 2 jaar in Frankrijk voetbalt, lijkt een transfer te willen forceren.

Hij flirtte de afgelopen tijd nadrukkelijk met zijn vorige werkgever. Zo noemde Neymar de historische 6-1-zege met Barcelona in de Champions League op PSG het mooiste moment uit zijn carrière.

"Neymar mag de club verlaten als er voor alle partijen een goede aanbieding komt", zei technisch directeur Leonardo van de Franse kampioen afgelopen week.