Nice: Ronaldo kan voor Juventus debuteren tegen Real Madrid

12 juli 2018

Getty Images

Hoe vet zou dit zijn? Cristiano Ronaldo zou uitgerekend tegen zijn voormalige club Real Madrid zijn debuut kunnen maken voor Juventus. De 2 Europese topclubs treffen elkaar op 5 augustus in het kader van de International Champions Cup in de Verenigde Staten.


Voorlopig lijken de kansen niet zo groot dat de 33-jarige Portugees voor dat pikante duel alweer helemaal speelklaar is. Tot eind juli geniet de vijfvoudige wereldvoetballer van het jaar nog lekker van een welverdiende vakantie.

Ronaldo kan de Amerikaanse trip met zijn nieuwe club gewoon meemaken. Hij zal waarschijnlijk nog niet zoveel zin hebben om bij Juventus te beginnen tegen de club waar hij 9 jaar lang de grote man was. Misschien dat hij nog wel trek heeft om als invaller even binnen de lijnen te komen.

Allegri denkt niet dat Ronaldo meedoet
,,Het ziet er naar uit dat hij zal ontbreken bij het duel waar de gemoederen flink oplopen, maar mogelijk verandert trainer Massimiliano Allegri nog van gedachten'', meldde de Spaanse sportkrant Marca.

Juventus nam eerder deze week Ronaldo voor 112 miljoen euro over van Real Madrid. Hij gaat  in de komende 4 contractjaren 30 miljoen euro per seizoen verdienen.