Nice kan winnen zonder Balotelli en houdt titelstrijd spannend

admin • 21:25, 15-04-2017 / Laatste Update: 03:46, 06-01-2024

Olympique Nice heeft ook zonder de geschorste Mario Balotelli weer 3 punten gepakt. Thuis tegen AS Nancy kwam de Zuid-Franse ploeg terug van een achterstand. Jean Michel Seri had een groot aandeel in de 3-1 overwinning.

Maurice Dalé opende namens de bezoekers de score na een klein half uur. De vervanger van Balotelli in de spits, Mickaël Le Bihan, trok de stand 10 minuten later weer gelijk. In het begin van de 2e helft kreeg Nice een strafschop. Die was wel besteed aan Jean Michel Seri. De Ivoriaanse middenvelder besliste de wedstrijd 5 minuten voor tijd met zijn 2e treffer.

Titelstrijd

Nice staat dankzij de overwinning op nog maar 1 puntje van de koplopers AS Monaco en Paris Saint-Germain in de Ligue 1. Monaco en 'PSG' hebben wel respectievelijk 2 wedstrijden en 1 wedstrijd minder gespeeld dan Nice. Nummer 1 Monaco komt zaterdagavond thuis in actie tegen Dijon.