Noa Lang shinet ook in nieuwe seizoen, door belangrijke assist in 103e minuut

BELGA

Brian Vesseur • 21:10, 25-07-2021 / Laatste Update: 01:03, 06-01-2024

De competitie in België is afgetrapt. Club Brugge leek het nieuwe seizoen te openen met een nederlaag, maar toen was daar Noa Lang in de 13e minuut van de blessuretijd. Tegen KAS Eupen gaf hij in de 103e minuut een assist op Charles De Ketelaere: 2-2.

Club kwam 10 minuten na rust op voorsprong door een strafschop van Bas Dost, maar daarna scoorden de bezoekers tweemaal. Eupen begon daarna opzichtig met tijdrekken, waardoor de scheidsrechter besloot om niet minder dan 10 minuten blessuretijd toe te kennen. Omdat Eupen ook ín die extra tijd nog tijdrekte, kwamen er uiteindelijk ruim 14 minuten bij.

In de voorlaatste minuut werd het dan toch 2-2. Na een schitterende actie bezorgde Lang de bal bij ploeggenoot De Ketelaere, die koel bleef en scoorde.