Nog 5 Europese toppers ongeslagen: wie houdt dat het langste vol? (poll)

7 december 2018

Pro Shots

Manchester City, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en Juventus hebben in ieder geval 1 ding gemeen. Alle 5 de topclubs zijn nog ongeslagen in hun eigen competitie. Maar welke van deze 5 teams zal het langst ongeslagen blijven dit seizoen?


Manchester City
Er komt een moeilijke uitwedstrijd aan voor Manchester City. Zaterdag (om 18.30 uur) gaat de club op bezoek bij Chelsea. De trainer van de thuisploeg, Mauricio Sarri, zei nog geen idee hebben hoe hij City kon afstoppen. Toch zouden The Citizens zomaar hun eerste nederlaag van het seizoen kunnen lijden tegen Chelsea!

Liverpool
Ook Liverpool speelt een uitpotje, maar gaat het waarschijnlijk wel makkelijker krijgen dan concurrent City. The Reds gaan namelijk op bezoek bij Bournemouth, zaterdag om 13.30 uur. Liverpool staat 2 punten achter op Manchester City in de competitie, door een extra gelijkspelletje.

PSG
16 wedstrijden gespeeld, 14 gewonnen, 2 gelijk. En 49 doelpunten voor. PSG heeft het helemaal niet moeilijk in de eigen competitie. Toch werden de laatste 2 potjes gelijkgespeeld. Misschien is het pech, misschien is het onderschatting. PSG komt dit weekend niet in actie door die gele hesjes die de straten van Parijs hebben overgenomen.

Borussia Dortmund
BVB staat alweer 7 punten voor op de concurrentie. Zelfs 9 op Bayern München, wat toch de grootste titelkandidaat leek. Maar de Kohlenpottderby staat op het programma: zaterdag om 15.30 uur speelt Borussia Dortmund bij aartsrivaal Schalke 04.

Juventus
Juve doet het het best van allemaal. Na 14 wedstrijden pas 1 remise, voor de rest werd er alleen maar gewonnen. Vrijdagavond om 20.30 uur krijgt De Oude Dame een lastige thuiswedstrijd voor de kiezen. Internazionale komt op bezoek!

Wie blijft er het langst ongeslagen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...