Norwich City zonder Tim Krul wint degradatieduel bij Watford

Eimert Pruis • 00:02, 22-01-2022 / Laatste Update: 21:44, 08-01-2024

Norwich City heeft 3 hele belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Bij Watford werd het in een degradatiekraker 0-3. Het betekende de 2e overwinning op rij voor Norwich.

Angus Gunn stond in het doel bij de uitploeg. Tim Krul kampt met een knieblessure. De vervanger hield knap de nul.

Sargent de grote held

In de 2e helft kroonde Joshua Sargent zich tot de grote man bij Norwich. Hij maakte 2 doelpunten. Na een uur spelen viel een deel van het licht nog uit in het stadion. Dat bleef zo 11 minuten lang.

Toen alle lampen het weer deden gingen de ploegen verder en besliste Sargent de wedstrijd. Watford kreeg 2 gele kaarten, allebei voor aanvaller Emmanuel Dennis en dus moest die in de 77e minuut vertrekken. Tegen het einde zorgde een eigen goal ook nog voor de 0-3.

Norwich voor even veilig

Norwich wipt over Watford heen naar de veilige 17e plaats, 2 punten meer dan de concurrent. Watford heeft nog wel 2 wedstrijden minder gespeeld dan Norwicht. De club van Krul moet dus blijven opletten.