Ødegaard na 679 dagen eindelijk in de basis

admin • 20:37, 30-11-2016 / Laatste Update: 17:55, 08-01-2024

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar Martin Ødegaard stond eindelijk eens bij de start van een wedstrijd van Real Madrid op het wedstrijdformulier. De nog altijd pas 17 jaar oude Noor werd bijna 2 jaar geleden vastgelegd als '1 van de grootste talenten van de wereld' en moest vervolgens veel geduld opbrengen.

In de bekerwedstrijd tegen Leonesa werd Ødegaard door trainer Zinedine Zidane opgesteld in een b-elftal. Sterren als Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos zaten niet eens bij de selectie. Zidanes zoon Enzo Fernández zit op de bank bij Real.

Feitjes

Nog zo'n dingetje: aanvaller Mariano Diaz scoorde de afgelopen 2 Copa-minuten voor Real 2 doelpunten. In de 1e wedstrijd tegen Leonesa (7-1) scoorde Mariano in de 90e minuut en woensdagavond was het na 1 minuut alweer raak.