Oei! Voorsprong Ajax in 4 minuten weggepoetst door Schalke (video’s)

20 april 2017

Pro Shots

Ajax heeft in Gelsenkirchen in de kwartfinale van de Europa League z'n voorsprong alweer verspeeld. Thuis werd er met 2-0 gewonnen, maar binnen een uur spelen heeft Schalke er ook 2 in liggen. Na rust werd er binnen 4 minuten 2 keer gescoord. Zonde!


Ondanks dat Ajax gevaarlijker uit de kleedkamer kwam en ook via een vrije trap van Schöne dichtbij de 0-1 was, was het Schalke dat na rust de voorsprong pakte.

Counter Schalke
7 minuten na rust counterde Schalke naar de 0-1. Een slechte hoekschop van Schöne belandde uiteindelijk bij Kluivert, maar zijn schot werd geblokt en kwam voor de voeten van een Schalke-speler terecht. Zij schakelden razendsnel om. Eindpunt Goretzka wist de bal nog net onder Onana door te schuiven.
0-2
Vrij snel daarna maakte Burgstaller alweer de 0-2 in de 56e minuut. Hij schoof een voorzet netjes binnen. Bij deze stand gaan Ajax en Schalke verlengen, maar met nog een half uur te spelen is de kans groot dat er nog gescoord wordt.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht