Old Trafford ONTPLOFT na mazzeloverwinning op West Ham United

22 januari 2022

Manchester United speelt al een tijdje onder de nieuwe trainer Ralf Rangnick, maar het spel lijkt nog steeds hetzelfde als onder Ole Gunnar Solskjaer. Zaterdagmiddag ploeterde de Engelse grootmacht weer als vanouds op eigen veld tegen West Ham United. Op het nippertje werd in 'Fergie Time' nog gewonnen: 1-0.


Daar konden invallers Edinson Cavani en Anthony Martial voor worden bedankt. Martial stoomde in de allerlaatste minuut richting het doel van West Ham United, legde de bal op tijd af naar Cavani die een strakke voorzet afleverde op de instormende Marcus Rashford. Die schoot de bal hard tegen de touwen en heel Old Trafford ging uit z'n plaat.

Heel even hield iedereen de adem in, want de VAR checkte de goal nog. Terwijl de regisseur een druk gebarende Rangnick in beeld bracht, hoorde je op de achtergrond nogmaals gejuich. Dus de goal bleef staan.

Makkelijk ging het allemaal niet voor Manchester United, dat zelfs vlak voor de 90e minuut nog goed weg kwam. Na een corner werd de bal net voorlangs gekopt.