Olympique Marseille plaatst zich voor Europa League finale na onterechte corner

admin • 01:42, 04-05-2018 / Laatste Update: 19:01, 07-01-2024

Olympique heeft zich geplaatst voor de finale van de Europa League. In de 2e helft van de verlenging scoorde Rolando de 2-1 waardoor de ploeg het op 16 mei in Lyon mag opnemen tegen de andere finalist Atletico Madrid.

Voor rust leek er nog niks aan de hand voor de Fransen. Met 0-0 zochten beide ploegen de kleedkamer op. In de tweede helft kantelde de wedstrijd zich in het voordeel van Salzburg, dat de stand over 2 wedstrijden gelijk trok en een verlenging afdwong.

Onterechte corner

Pas in de 2e helft van de verlenging viel de beslissing. Een onterechte corner werd binnengewerkt door Rolando. Hiermee schoot hij Marseille naar de finale. Salzburg was begrijpelijk woedend en Haidara pakte in de laatste minuut nog een rode kaart.