🎥 | Ongeïnspireerd Barcelona loopt averij op na verlies bij Levante

Trevor Wagener • 19:00, 02-11-2019 / Laatste Update: 09:00, 07-01-2024

FC Barcelona heeft alweer de 3e nederlaag van het seizoen in La Liga geleden. Op bezoek bij Levante gingen de Catalanen, met Frenkie de Jong in de basis, ongeïnspireerd onderuit: 3-1.

Barcelona kwam kort voor rust dankzij een rake penalty van Lionel Messi op voorsprong, maar speelde in de 2e helft alsof de buit al binnen was. Levante strafte die instelling af en draaide tussen de 60ste en 63ste minuut de achterstand om in een voorsprong.

Deceptie

Uit de rebound van een vrije trap maakte de thuisploeg er 5 minuten later ook nog 3-1 van. Ook werd een 2e goal van Messi afgekeurd vanwege buitenspel van Antoine Griezmann. De sterspeler ging de combinatie aan met de Fransman, maar die laatste stond achter de verdediging van Levante.

Barcelona kan door de nederlaag later dit weekend de koppositie kwijtraken. De concurrentie komt later dit weekend pas in actie.