Ook na ontslag Ancelotti weet Bayern niet te winnen

Brian Vesseur • 19:39, 01-10-2017 / Laatste Update: 19:54, 12-12-2023

Bayern München verloor deze week keihard van Paris Saint-Germain (3-0) in de Champions League. Door de tegenvallende resultaten werd trainer Carlo Ancelotti na die wedstrijd ontslagen. Interim-trainer William Sagnol deed het zondag in de competitie niet veel beter. Op bezoek bij Hertha BSC werd het 2-2.

De regerend landskampioen van Duitsland kwam nog wel met 0-2 voor. Mats Hummels opende de score al na 10 minuten, topspits Robert Lewandowski maakte er vlak na rust ook nog 0-2 van. Toch werd die lekkere voorsprong snel teniet gedaan.

Rekiki

Ondrej Duda maakte 2 minuten na het doelpunt van Lewandowski de aansluitingstreffer: 1-2. En nog geen 5 minuten daarna werd het ook nog 2-2. Oud-Feyenoorder Salamon Kalou zorgde voor het doelpunt, op aangeven van Karim Rekik.