Opvallende Jeremain Lens kan niet winnen met Fenerbahce

admin • 20:44, 11-02-2017 / Laatste Update: 22:21, 05-01-2024

Jeremain Lens was belangrijk voor zijn team Fenerbahce in de competitie tegen Bursaspor, maar kon er niet voor zorgen dat Fener ook won (1-1). Robin van Persie mocht niet meedoen bij de ploeg van trainer Dick Advocaat. Hij is geschorst omdat hij zijn tong uitstak.

Penalty dankzij Lens

Na 20 minuten spelen wilde Lens de bal voorgeven, maar die kwam in het strafschopgebied tegen de hand van tegenstander Tomas Sivok. Na even aarzelen legde de scheids de bal op de stip. Moussa Sow benutte de penalty.

Rode kaart dankzij Lens

Tijdens een ander moment in de 1e helft, valk voor rust, werd Lens door Jovan Bobic neergelegd. De scheids vond dit een gele kaart waard en daar had Bobic er al 1tje van.

Strafschop voor Bursaspor

Vlak voor tijd kreeg Bursaspor een penalty. Pablo Batalla schoot de bal tegen de touwen en bepaalde daarmee de eindstand.

Ondanks de pingel voor Fener en een halve wedstrijd tegen 10 man kon de Turkse club dus niet winnen. De club van Lens en Van Persie staat nu 4e met maar liefst 9 punten achterstand op koploper Besiktas. Bursaspor staat 8e.