Oud-VVV'er Thy bezorgt Fenerbahce kater met late gelijkmaker (video)

Trevor Wagener • 21:14, 17-12-2018 / Laatste Update: 19:29, 13-12-2023

Fenerbahce is er maandagavond niet in geslaagd te winnen van BB Erzuyumspor. De grootmacht uit Istanboel gaf een 2-0 voorsprong weg: 2-2.

Bij Fener zat de in Arnhem geboren Ferdi Kadioglu 90 minuten lang op de bank. Het deze zomer van NEC overgekomen talent wacht ook onder Ersun Yanal nog op zijn 1e speelminuten in het 1e.

Lekker gewerkt

Yanal, de opvolger van Koeman, leek zijn 1e wedstrijd van een staartploeg te winnen maar zijn team incasseert in de blessuretijd de 2-2. Via Andre Ayew en Martin Skrtel kwam de ploeg in de 1e helft nog comfortabel op 2-0.

Oud-Fortuna Sittard middenvelder Emrah Bassan maakte kort na rust gelijk en de Duitser Lennart Thy, oud-speler van VVV, in extremis de 2-2. Door het gelijkspel blijft Fenerbahce op de 17e plaats staan in plaats van naar de 14e plaats te klimmen. Gemiste kans, Fener!