Oussama Idrissi debuteert met zege bij Sevilla

BSR Agency

Martijn Baars • 22:29, 21-11-2020 / Laatste Update: 22:05, 05-01-2024

Luuk de Jong heeft met Sevilla weer aansluiting gevonden bij de subtop in de Spaanse voetbalcompetitie. De winnaar van de Europa League boekte tegen Celta de 2e overwinning op rij in La Liga: 4-2. Sevilla trok de wedstrijd in de laatste 5 minuten naar zich toe, via doelpunten van de invallers Sergio Escudero en Munir El Haddadi.

De Jong moest ook op de bank beginnen. De spits, die in 2 van de laatste 3 interlands van Oranje een basisplaats had, kwam in de 68ste minuut in het veld bij een stand van 2-2. In de slotfase mocht ook Oussama Idrissi invallen bij Sevilla. De Marokkaanse vleugelspits, overgekomen van AZ, maakte zijn debuut. Twee andere invallers bezorgden de ploeg van trainer Julen Lopetegui de winst. Karim Rekik bleef op de bank zitten.

Stand

Met 13 punten uit 8 wedstrijden staat Sevilla op de 7e plaats in La Liga. Koploper Real Sociedad heeft 7 punten meer.