Keita hattrick in 6 minuten; Lazio binnen half uur op 5-0

ProShots

admin • 17:47, 23-04-2017 / Laatste Update: 21:14, 05-01-2024

Sick hoor. Lazio vernederde zondagmiddag Palermo in de 1e helft (!) met 5-0, vooral dankzij Ciro Immobile en Keita Baldé. De Italiaan scoorde in de 8e en 9e minuut 2 goals, waarna het tijd was voor de Keita-show.

In de 21e minuut scoorde Keita de 3-0, met een assist van Stefan de Vrij. De Nederlandse verdediger had ook al de 1e van Immobile voorbereid. In de 24e minuut mocht Keita een penalty nemen en ook die ging raak. 2 minuten later gaf Immobile de kans aan zijn collega om als 1e een hattrick te maken: 5-0 in de 29e minuut, wat een cijfers.

Het is inmiddels rust in Rome. Palermo moet echt even wat bedenken voor de 2e helft, anders kunnen er dubbele cijfers komen. Wesley Hoedt staat trouwens ook in de basis.