Pijnlijk debuut voor Solari: Real Madrid lijdt dikke nederlaag bij Eibar (video)

admin • 15:52, 24-11-2018 / Laatste Update: 18:45, 04-01-2024

Real Madrid is pijnlijk onderuit gegaan tegen Eibar. Santiago Solari zat deze wedstrijd voor het eerst als hoofdtrainer bij Real op de bank, maar dat werd geen succes. Eibar, de nummer 13 van de competitie, won in eigen huis met 3-0 van de Koninklijke.

Dankzij Gonzalo Escalante (16e minuut), Sergi Enrich (52e minuut) en Kike (57e minuut) stond de thuisploeg na minder dan een uur voetballen al op een lekkere voorsprong.

Solari zat al sinds eind oktober als interim-trainer op de bank bij Real, maar werd op 13 november aangesteld als hoofdtrainer tot 2021 na het ontslag van Julen Lopetegui.

Gat met Barcelona

Door het verlies blijft Real op 20 punten uit 12 wedstrijden staan. Concurrent en koploper Barcelona kan zaterdagavond tegen Atletico Madrid op 27 punten uit 13 wedstrijden komen als de Catalanen die wedstrijd winnen.